Disclaimer

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (www.nnga.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door  gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie

www.nnga.nl streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat www.nnga.nl niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden  beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
www.nnga.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via de email kan niet zonder meer een relatie tussen www.nnga.nl en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail

www.nnga.nl garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met www.nnga.nl te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. www.nnga.nl heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. www.nnga.nl aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van www.nnga.nl zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat www.nnga.nl daar vooraf schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

 

 

 

Wat vinden onze gasten?

Wij hebben een geweldig weekend gehad. Prachtige accommodatie. Een walhalla voor de volwassenen en de kinderen. Voor ieder wat wils. Maar vooral de tuin met hottub, sauna en darts. En daarbij de kelder met Poolbiljart en voetbaltafel daar kon je de Kids en volwassenen ook veelvuldig vinden. De Kids hebben de telefoons totaal niet gemist. Dat zegt wel wat. Al met al een aanrader. Groetjes voor de beheerders.

Fam van Gijzen
Het Kievitsnest | november 2021