Disclaimer

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (www.nnga.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door  gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie

www.nnga.nl streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat www.nnga.nl niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden  beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
www.nnga.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via de email kan niet zonder meer een relatie tussen www.nnga.nl en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail

www.nnga.nl garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met www.nnga.nl te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. www.nnga.nl heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. www.nnga.nl aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van www.nnga.nl zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat www.nnga.nl daar vooraf schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

 

 

 

Wat vinden onze gasten?

Vorig jaar hadden we voor ons jaarlijkse familieweekend De Schaopedobbe uitgekozen. Dat is ons zo goed bevallen dat we er ook dit jaar waren. Onze groep van 23 familieleden, van 6 tot 69 jaar, is op deze ruim opgezette locatie opnieuw enorm blij geworden. Er zijn veel spellen en sportmogelijkheden waar we ons lekker konden uitleven terwijl de WiFi zorgde voor het contact met de buitenwereld. De Jacuzzi en de Coldtub (omgetoverde Hottub) waren bronnen van spetterpret. Sommigen hebben zich afgemat met tafeltennis en anderen doken in de sauna of kropen even fijn in een hoekje met een boekje. Dankzij het mega-scherm en echte bioscoopstoelen konden we op een leuke manier filmbeelden met elkaar delen en de jongsten hebben zich daar uitgeleefd met hun racespellen. Alles kon en niets moest. De praktische zaken klopten volledig, zoals nette kamers met elk een eigen badkamer en fijne opgemaakte bedden en een super compleet ingerichte keuken. O ja, de biertap zette echt de allerlaatste punt op de i.

Erik Hekster
Schaopedobbe | juni 2019