De accommodaties van NNGA hebben diverse faciliteiten waardoor ze zich onderscheiden. Ze zijn karakteristiek, ze liggen in een mooie en bijzondere omgeving en hebben veel te bieden.

Over NNGA

BELANGRIJK: Na de verkoop van groepsaccommodaties Het Kerkje van Gasselternijveen en De Schaopedobbe hebben wij een nieuwe uitdaging gevonden. Sinds 29 december 2022 zijn wij de trotse eigenaar van Recreatiepark de Uilenburg. Hier zullen wij een aantal groepsaccommodaties realiseren. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een vakantie in een safaritent, kun je kamperen met je caravan, camper of tent. Wil je het water op? Dan hebben wij sloepen, tourbootjes, polyvalken, kano’s en SUPS in de verhuur! Voor meer informatie kun je kijken op www.deuilenburg.com.

De groepsaccommodaties zijn nog niet in de verhuur, zodra dit het geval is zullen deze ook te boeken zijn op deze website. 

De accommodaties van NNGA hebben diverse faciliteiten en voorzieningen waardoor ze zich onderscheiden. De accommodaties zijn karakteristiek, ze liggen in een mooie en bijzondere omgeving en hebben veel te bieden.

Over ons

Wij zijn Roelof, Petra en Dennis Speelman. Al meer dan 30 jaar zijn wij actief in de recreatie. Roelof vanaf het begin fulltime, Petra tot eind 2015 parttime en Dennis naast zijn studie. Roelof wilde al van jongs af aan in de recreatie iets beginnen. Dit werd eind 1988 werkelijkheid door de aankoop van camping “de Kievit” in Oudehaske. Per 1 januari 1989 werd de aankoop van camping “de Kievit” notarieel vastgelegd, Roelof en Petra werden de trotse eigenaren van de camping.

In april 2009 kochten Roelof en Petra het Kerkje van Gasselternijveen. Na een grondige verbouw arriveerden in april 2010 de eerste gasten in deze luxe groepsaccommodatie. In oktober 2015 kwam daar de groepsaccommodatie de Schaopedobbe in Elsloo nog bij én in 2018 ging het Kievitsnest in Oudehaske in de verhuur.

Toen was het beter om het beheer van de accommodaties en de camping samen te doen. Dennis, onze zoon, had er altijd al schik in en assisteerde steeds vaker. Dennis is in september 2019 gestart met de opleiding Tourism Management aan Hogeschool Saxion in Deventer. We hebben nog twee dochters, waarvan de ene een douaneadvieskantoor heeft en de ander beleidsmedewerker toerisme & recreatie van de gemeente Noardeast-Fryslan is.

Wij doen ons werk gepassioneerd en met veel plezier en hopen dat je daardoor een fantastisch verblijf bij ons zult hebben.

Wat vinden onze gasten?

Heerlijk huis, ruim, netjes. Vriendelijke mensen. Genoten van de hottub en de pooltafel. Een hele gezellige midweek (25 t/m 29 mei 2020) gehad. Voor herhaling vatbaar.

Carina Pepels
Het Kievitsnest | juni 2020