De accommodaties van NNGA hebben diverse faciliteiten waardoor ze zich onderscheiden. Ze zijn karakteristiek, ze liggen in een mooie en bijzondere omgeving en hebben veel te bieden.

Over NNGA

De accommodaties van NNGA hebben diverse faciliteiten en voorzieningen waardoor ze zich onderscheiden. De accommodaties zijn karakteristiek, ze liggen in een mooie en bijzondere omgeving en hebben veel te bieden.

NNGA was eigenlijk een logisch gevolg na de aankoop van de Schaopedobbe. Het begon allemaal met het Kerkje van Gasselternijveen. Toen de Schaopedobbe erbij kwam, was er eigenlijk een sneeuwbaleffect.

Bij de Schaopedobbe in Elsloo zit een beheerderswoning, waardoor het huis in Oudehaske voor Roelof, Petra en Dennis onnodig groot werd. Daarom hebben we de vakantiewoning in de voormalige kantine van camping de Kievit verbouwd tot beheerderswoning in Oudehaske. Vervolgens hebben we onze voormalige woning omgebouwd tot groepsaccommodatie het Kievitsnest.

Van één accommodatie in 2009, naar twee accommodaties in 2015 en drie accommodaties in 2018 in Noord-Nederland.

Over ons

Wij zijn Roelof, Petra en Dennis Speelman. Al meer dan 30 jaar zijn wij actief in de recreatie. Roelof vanaf het begin fulltime, Petra tot eind 2015 parttime en Dennis naast zijn studie. Roelof wilde al van jongs af aan in de recreatie iets beginnen. Dit werd eind 1988 werkelijkheid door de aankoop van camping “de Kievit” in Oudehaske. Per 1 januari 1989 werd de aankoop van camping “de Kievit” notarieel vastgelegd, Roelof en Petra werden de trotse eigenaren van de camping.

In april 2009 kochten Roelof en Petra het Kerkje van Gasselternijveen. Na een grondige verbouw arriveerden in april 2010 de eerste gasten in deze luxe groepsaccommodatie. In oktober 2015 kwam daar de groepsaccommodatie de Schaopedobbe in Elsloo nog bij én in 2018 ging het Kievitsnest in Oudehaske in de verhuur.

Toen was het beter om het beheer van de accommodaties en de camping samen te doen. Dennis, onze zoon, had er altijd al schik in en assisteerde steeds vaker. Dennis gaat in september 2019 starten met de opleiding Tourism Management aan Hogeschool Saxion in Deventer. We hebben nog twee dochters, waarvan de ene een douaneadvieskantoor heeft en de ander beleidsmedewerker toerisme & recreatie van de gemeente Noardeast-Fryslan is.

Wij doen ons werk gepassioneerd en met veel plezier en hopen dat je daardoor een fantastisch verblijf bij ons zult hebben.

Wat vinden onze gasten?

We hebben ons 40 jarig huwelijksfeest met onze kinderen en kleinkinderen gevierd in het kerkje. Het was fantastisch. We hebben genoten van de leuke en gezellige accommodatie. De kleinkinderen hebben genoten van het zwembad, de ruimte om te spelen. De kinderen hebben genoten van de sauna, het poolbiljart, de gezellige huiskamer. En wij hebben genoten van alles. Het was geweldig, ondanks dat het weer niet mooi was. Dat maakte eigenlijk niet uit. Maar hoeveel leuker is het dan bij goed weer!! Een echte aanrader!! En heel goed geregeld allemaal. Bedankt familie Speelman.

Andries en Margreet Sneep
Kerkje van Gasselternijveen | oktober 2019