De accommodaties van NNGA hebben diverse faciliteiten waardoor ze zich onderscheiden. Ze zijn karakteristiek, ze liggen in een mooie en bijzondere omgeving en hebben veel te bieden.

Over NNGA

BELANGRIJK: In 2009 hebben wij onze eerste groepsaccommodatie gekocht. In 2015 is daar de tweede bij gekomen. Bij deze accommodatie zat een woning waardoor de beheerderswoning op de camping in Oudehaske, waar wij eigenaar van zijn sinds 1989, te groot werd. We hebben toen besloten om deze woning ook te verbouwen tot groepsaccommodatie. Hiermee kwamen we dus op een totaal van drie groepsaccommodaties.

Afgelopen jaar is voor ons een bijzonder jaar geweest waarin we het besluit hebben genomen om de accommodaties die wij in 2009 en 2015 gekocht hebben, nu te gaan verkopen. Deze verkopen zijn inmiddels allemaal geslaagd en dat houdt in dat wij sindsdien nog maar één groepsaccommodatie hebben, genaamd het Kievitsnest in Oudehaske.

We zijn ons nu aan het richten op nieuwe plannen. We hopen zo snel als mogelijk hier meer over bekent te kunnen maken.

De accommodaties van NNGA hebben diverse faciliteiten en voorzieningen waardoor ze zich onderscheiden. De accommodaties zijn karakteristiek, ze liggen in een mooie en bijzondere omgeving en hebben veel te bieden.

Over ons

Wij zijn Roelof, Petra en Dennis Speelman. Al meer dan 30 jaar zijn wij actief in de recreatie. Roelof vanaf het begin fulltime, Petra tot eind 2015 parttime en Dennis naast zijn studie. Roelof wilde al van jongs af aan in de recreatie iets beginnen. Dit werd eind 1988 werkelijkheid door de aankoop van camping “de Kievit” in Oudehaske. Per 1 januari 1989 werd de aankoop van camping “de Kievit” notarieel vastgelegd, Roelof en Petra werden de trotse eigenaren van de camping.

In april 2009 kochten Roelof en Petra het Kerkje van Gasselternijveen. Na een grondige verbouw arriveerden in april 2010 de eerste gasten in deze luxe groepsaccommodatie. In oktober 2015 kwam daar de groepsaccommodatie de Schaopedobbe in Elsloo nog bij én in 2018 ging het Kievitsnest in Oudehaske in de verhuur.

Toen was het beter om het beheer van de accommodaties en de camping samen te doen. Dennis, onze zoon, had er altijd al schik in en assisteerde steeds vaker. Dennis is in september 2019 gestart met de opleiding Tourism Management aan Hogeschool Saxion in Deventer. We hebben nog twee dochters, waarvan de ene een douaneadvieskantoor heeft en de ander beleidsmedewerker toerisme & recreatie van de gemeente Noardeast-Fryslan is.

Wij doen ons werk gepassioneerd en met veel plezier en hopen dat je daardoor een fantastisch verblijf bij ons zult hebben.

Wat vinden onze gasten?

Vakantie woning gehuurd die echt van alle gemakken is voorzien. Heerlijke hottub erbij en sauna. Ruime woning en erg schoon👍. Dikke plus voor de verhuurder.

(via Google)

Gabi
Het Kievitsnest | april 2021