Jouw mening telt! Graag zien we jouw belevenissen, ervaringen en enthousiaste reactie op deze pagina.

Reviews

Met vriendenclub van 9 pers 60+ een geweldig weekeinde gehad in het Kievitsnest. Gezellig huis, erg mooi en praktisch ingericht. Trap naar boven is uitkijken ivm hoogte. Woonkeuken, woonkamer, mooie slaapkamers en badkamers. Keurig schoon en gezellig ingericht. Hele vriendelijke ontvangst en rondleiding bij aankomst. Genoten vh prachtige weer, de sauna, de hottub, gezellige terras met leuk ingerichte ruimtes enz. Echt 'n aanrader.

ANJEKO CLUB (Leurs)
Het Kievitsnest | september 2019

Top !

Bram koot
Schaopedobbe | juli 2019

Afgelopen weekend met alle kinderen en kleinkinderen t.g.v ons 50 jarig huwelijk door gebracht in het kerkje. Wat een geweldig weekend hebben we gehad. Voor iedereen was er wel wat te doen en het zwembad was favoriet. Onze zoon en kleindochter uit Australiƫ waren er ook bij, voor ons de kers op de taart. Zaterdag nog een BBQ met wat extra vrienden en familie er bij en ook die waren enthousiast en potentiƫle huurders begreep ik. Zal het iedereen aanbevelen.

Brinkkemper
Kerkje van Gasselternijveen | juli 2019

Vorig jaar hadden we voor ons jaarlijkse familieweekend De Schaopedobbe uitgekozen. Dat is ons zo goed bevallen dat we er ook dit jaar waren. Onze groep van 23 familieleden, van 6 tot 69 jaar, is op deze ruim opgezette locatie opnieuw enorm blij geworden. Er zijn veel spellen en sportmogelijkheden waar we ons lekker konden uitleven terwijl de WiFi zorgde voor het contact met de buitenwereld. De Jacuzzi en de Coldtub (omgetoverde Hottub) waren bronnen van spetterpret. Sommigen hebben zich afgemat met tafeltennis en anderen doken in de sauna of kropen even fijn in een hoekje met een boekje. Dankzij het mega-scherm en echte bioscoopstoelen konden we op een leuke manier filmbeelden met elkaar delen en de jongsten hebben zich daar uitgeleefd met hun racespellen. Alles kon en niets moest. De praktische zaken klopten volledig, zoals nette kamers met elk een eigen badkamer en fijne opgemaakte bedden en een super compleet ingerichte keuken. O ja, de biertap zette echt de allerlaatste punt op de i.

Erik Hekster
Schaopedobbe | juni 2019

Geef uw review

  • * is verplicht