Jouw mening telt! Graag zien we jouw belevenissen, ervaringen en enthousiaste reactie op deze pagina.

Reviews

We hebben ons 40 jarig huwelijksfeest met onze kinderen en kleinkinderen gevierd in het kerkje. Het was fantastisch. We hebben genoten van de leuke en gezellige accommodatie. De kleinkinderen hebben genoten van het zwembad, de ruimte om te spelen. De kinderen hebben genoten van de sauna, het poolbiljart, de gezellige huiskamer. En wij hebben genoten van alles. Het was geweldig, ondanks dat het weer niet mooi was. Dat maakte eigenlijk niet uit. Maar hoeveel leuker is het dan bij goed weer!! Een echte aanrader!! En heel goed geregeld allemaal. Bedankt familie Speelman.

Andries en Margreet Sneep
Kerkje van Gasselternijveen | oktober 2019

Afgelopen weekend met alle kinderen en kleinkinderen t.g.v ons 50 jarig huwelijk door gebracht in het kerkje. Wat een geweldig weekend hebben we gehad. Voor iedereen was er wel wat te doen en het zwembad was favoriet. Onze zoon en kleindochter uit Australiƫ waren er ook bij, voor ons de kers op de taart. Zaterdag nog een BBQ met wat extra vrienden en familie er bij en ook die waren enthousiast en potentiƫle huurders begreep ik. Zal het iedereen aanbevelen.

Brinkkemper
Kerkje van Gasselternijveen | juli 2019

Met vriendenclub van 9 pers 60+ een geweldig weekeinde gehad in het Kievitsnest. Gezellig huis, erg mooi en praktisch ingericht. Trap naar boven is uitkijken ivm hoogte. Woonkeuken, woonkamer, mooie slaapkamers en badkamers. Keurig schoon en gezellig ingericht. Hele vriendelijke ontvangst en rondleiding bij aankomst. Genoten vh prachtige weer, de sauna, de hottub, gezellige terras met leuk ingerichte ruimtes enz. Echt 'n aanrader.

ANJEKO CLUB (Leurs)
Het Kievitsnest | september 2019

Top !

Bram koot
Schaopedobbe | juli 2019

Geef uw review

  • * is verplicht